Pous i perforacions a Barcelona

Perforacions d’aigua a Barcelona

Cata-Igua realitza perforacions d’aigua a Barcelona i en qualsevol zona de Catalunya.

Perforacions d’aigua a BarcelonaUna vegada efectuats els sondejos d’aigua, després de la redacció de l’informe tècnic complet realitzem les perforacions d’aigua a Barcelona o en qualsevol altra zona de Catalunya. La perforació és mecànica, extraient mostres de terreny i aforant els nivells aqüífers per al seu posterior eixamplament. D’aquesta manera, amb les nostres perforacions d’aigua a Barcelona aconseguim obtenir més cabal i, en definitiva, millor resultat final del projecte.

Màxima efectivitat, rapidesa i seguretat

Per poder efectuar amb les màximes garanties de seguretat i eficàcia cada una de les perforacions d’aigua a Barcelona, a Cata-Igua comptem amb moderns equips de perforació per percussió o rotopercussió pneumàtica, capaç de travessar terrenys i estrats.

Realitzem perforacions d’aigua a Barcelona i en general, en qualsevol part de Catalunya, oferint al client professional o particular, diferents modalitats de contractació.

Contractació de treballs de perforació a cost fixe
Contractació de treballs de perforació amb riscos compartits
Contractació de treballs de perforació de cabal d’aigua assegurat

Si busques una empresa de perforacions d’aigua a Barcelona, contacta amb Cata-Igua i t’assessorarem personalment. Som especialistes en sondejos i perforacions de màxima garantia, en seguretat, rapidesa i neteja.

SOL·LICITA PRESSUPOST AQUÍ

CATA-IGUA

  Celler, 119 - 4º 5º,
Sant Cugat del Vallés, 08172, (Barcelona)

  93 675 11 58

  610 261 625

Pous i perforacions a Barcelona