Pous i perforacions a Barcelona

Pous i perforacions a Catalunya

Treballem a tota Catalunya, realitzant sondejos de pous i perforacions en finques o empreses

Pous i perforacions a CatalunyaNomés el 20% de l’aigua potable està en la superfície terrestre, la qual cosa significa que el 80% de les reserves d’aigua es troben el subsòl. T’has plantejat invertir a aconseguir el teu propi subministrament d’aigua? A CATA-IGUA som especialistes en pous i perforacions a Catalunya.

Més de 45 anys d’extracció d’aigües subterrànies

Localitzem aqüífers, construïm pous i aconseguim canviar formes de cultiu, donant rendibilitat a terrenys, finques o empreses. A CATA-IGUA et donarem la solució ràpida, econòmica i adaptada que busques, en pous i perforacions d’aigua en qualsevol part de Catalunya.

Moderna maquinària aplicada a sondejos i perforacions

Estudiem el terreny, per redactar un informe tècnic detallat, amb una estimació de caudal. Llavors, amb equips neumàtics que travessen tota classe de terrenys, mitjançant percussió i rotopercussió, aconseguim l’eixamplament i més captació d’aigua.

Oferim diverses opcions de contractació, amb costos fixos, amb risc compartit i una altra tercera opció de contractació de cabal d’aigua assegurat.

Si tens un terreny i desitges més informació, consulta’ns sense compromís. T’informarem del procediment i t’assessorarem sobre la classe de contractació més avantatjosa per al teu cas.

 

CATA-IGUA

  Plaça Creu de Coll Fava nº 4 escalera B piso 2º puerta 2ª ,
Sant Cugat del Vallés, 08173, (Barcelona)

  610 261 625

Pous i perforacions a Barcelona